|
|
|
... hozzákeverjük a kifacsart zsemlét, a langyosra hûlt
hagymás belsőséget, a tojást, és jól összegyúrjuk, majd sóval, borssal,
szerecsendióval fûszerezzük. A mellszeleteket ezzel a masszával megtöltjük,
feltekerjük és hústûvel megtûzzük. A roládokat lábasba rakjuk, ráöntjük a
leveslét és fedő alatt megpároljuk. Párolt gyümölcsökkel tá... |
|
|
|
|
|
|
|
... kiolvasztott gesztenyemasszához hozzákeverjük a kifacsart zsemlét, a langyosra hűlt hagymás belsőséget, a tojást, és jól összegyúrjuk, majd sóval, borssal, szerecsendióval fűsze... |
|
|
|
|
|
|
|
|
... hozzákeverjük a kifacsart zsemlét, a langyosra
hûlt hagymás belsőséget, a tojást, és jól összegyúrjuk, majd sóval,
borssal, szerecsendióval fûszerezzük. A mellszeleteket ezzel a
masszával megtöltjük, feltekerjük és hústûvel megtûzzük. A roládokat
lábasba rakjuk, ráöntjük a leveslét és fedő alatt megpároljuk. Párolt
gyümölcsökk... |
|
|
|
|
|
|
|
... és a húsát levágjuk (a középső mellcsont a helyén marad). A csirkemellet fölszeleteljük. Az egészben sütött csirke mellcsontjának mindkét oldalára szárnyassalátát tapasztunk, és a mellszeleteket - kissé egymásra csúsztatva - ráfektetjük. A teteje közepére csillagcsöves habzsákból májkrémet nyomunk, ezt gyümölcsökkel díszítjük. Ezután tálra emeljük, a combokat körérakjuk. Tálra púp... |
|
|
|
|
|
|
|
|
... és a húsát levágjuk (a középső mellcsont a helyén marad). A csirkemellet fölszeleteljük. Az egészben sütött csirke mellcsontjának mindkét oldalára szárnyassalátát tapasztunk, és a mellszeleteket - kissé egymásra csúsztatva - ráfektetjük. A teteje közepére csillagcsöves habzsákból májkrémet nyomunk, ezt gyümölcsökkel díszítjük. Ezután tálra emeljük, a combokat körérakjuk. Tálra púp... |
|
|
|
|
|
|
|
... felszeletelve körülrakjuk párolt zöldborsóval, petrezselyemmel díszített rizzsel és szalmaburgonyával. A maradékot hidegen, krumplisalátával tálaljuk.
Vagdalt mell: a levágott mellszeleteket vagy egy részüket szalonnával keverve daráljuk, tejbe áztatott zsemlével, főtt tojással, gombával szaporítjuk, sóval, borssal ízesítjük. Egy nyers tojással, morzsával formázhatóvá k... |
|
|
|
|
|
|
|
... kiolvasztott
gesztenyemasszához hozzákeverjük a kifacsart zsemlét, a langyosra hűlt
hagymás belsőséget, a tojást, és jól összegyúrjuk, majd sóval, borssal,
szerecsendióval fűszerezzük. A mellszeleteket ezzel a masszával megtöltjük,
feltekerjük és hústűvel megtűzzük. A roládokat lábasba rakjuk, ráöntjük a
leveslét és fedő alatt megpároljuk. Párolt gyümölcsö... |
|
|
|
|
|