Belépés
pulykamell rolád
... hozzákeverjük a kifacsart zsemlét, a langyosra hûlt
hagymás belsőséget, a tojást, és jól összegyúrjuk, majd sóval, borssal,
szerecsendióval fûszerezzük. A mellszeleteket ezzel a masszával megtöltjük,
feltekerjük és hústûvel megtûzzük. A roládokat lábasba rakjuk, ráöntjük a
leveslét és fedő alatt megpároljuk. Párolt gyümölcsökkel tá...
Pulykamell rolád
... kiolvasztott gesztenyemasszához hozzákeverjük a kifacsart zsemlét, a langyosra hűlt hagymás belsőséget, a tojást, és jól összegyúrjuk, majd sóval, borssal, szerecsendióval fűsze...
Pulykamell rolád
... hozzákeverjük a kifacsart zsemlét, a langyosra
hûlt hagymás belsőséget, a tojást, és jól összegyúrjuk, majd sóval,
borssal, szerecsendióval fûszerezzük. A mellszeleteket ezzel a
masszával megtöltjük, feltekerjük és hústûvel megtûzzük. A roládokat
lábasba rakjuk, ráöntjük a leveslét és fedő alatt megpároljuk. Párolt
gyümölcsökk...
x
... és a húsát levágjuk (a középső mellcsont a helyén marad). A csirkemellet fölszeleteljük. Az egészben sütött csirke mellcsontjának mindkét oldalára szárnyassalátát tapasztunk, és a mellszeleteket - kissé egymásra csúsztatva - ráfektetjük. A teteje közepére csillagcsöves habzsákból májkrémet nyomunk, ezt gyümölcsökkel díszítjük. Ezután tálra emeljük, a combokat körérakjuk. Tálra púp...
x
... és a húsát levágjuk (a középső mellcsont a helyén marad). A csirkemellet fölszeleteljük. Az egészben sütött csirke mellcsontjának mindkét oldalára szárnyassalátát tapasztunk, és a mellszeleteket - kissé egymásra csúsztatva - ráfektetjük. A teteje közepére csillagcsöves habzsákból májkrémet nyomunk, ezt gyümölcsökkel díszítjük. Ezután tálra emeljük, a combokat körérakjuk. Tálra púp...
Karácsonyi ételek
... felszeletelve körülrakjuk párolt zöldborsóval, petrezselyemmel díszített rizzsel és szalmaburgonyával. A maradékot hidegen, krumplisalátával tálaljuk.

Vagdalt mell: a levágott mellszeleteket vagy egy részüket szalonnával keverve daráljuk, tejbe áztatott zsemlével, főtt tojással, gombával szaporítjuk, sóval, borssal ízesítjük. Egy nyers tojással, morzsával formázhatóvá k...
Pulykamell rolád
... kiolvasztott
gesztenyemasszához hozzákeverjük a kifacsart zsemlét, a langyosra hűlt
hagymás belsőséget, a tojást, és jól összegyúrjuk, majd sóval, borssal,
szerecsendióval fűszerezzük. A mellszeleteket ezzel a masszával megtöltjük,
feltekerjük és hústűvel megtűzzük. A roládokat lábasba rakjuk, ráöntjük a
leveslét és fedő alatt megpároljuk. Párolt gyümölcsö...
1 
Címkék: kifacsart zsemlét, langyosra h&#251, mellszeleteket ezzel, masszával megtöltjük, roládokat lábasba, langyosra hűlt, húsát levágjuk, középső mellcsont, helyén marad, csirkemellet fölszeleteljük, egészben sütött, teteje közepére, combokat körérakjuk, maradékot hidegen, levágott mellszeleteket, részüket szalonnával, nyers tojással, krumplisalátával, szárnyassalátát, szerecsendióval, petrezselyemmel, mellszeleteket, fölszeleteljük, mellcsontjának, hozzákeverjük, csillagcsöves, gyümölcsökkel, felszeletelve, összegyúrjuk, kiolvasztott, formázhatóvá, csirkemellet, zöldborsóval, feltekerjük, körülrakjuk, megpároljuk, ráfektetjük, gyümölcsökk, szaporítjuk, szalonnával, fűszerezzük, pulykamell, belsőséget, habzsákból, tapasztunk, megtöltjük, csúsztatva, körérakjuk, karácsonyi, roládokat, mellcsont, szerezzük, kifacsart, masszával, díszített, gyümölcsö, megtűzzük, májkrémet, maradékot, langyosra, díszítjük, morzsával, ízesítjük, zsemlével, részüket, levágott, daráljuk, áztatott, levágjuk, gombával, tojással,
© 2013 TVN.HU Kft.